Push Air | Premiär nya uteserveringen | Fre 3 juni

Nu på fredag så öppnar Port Du Soleils stora konkurrent Push upp sin  nya uteservering. Denna sommarsatsning med stora världsartister går under namnet Air

Vi utgår från att nattklubbchefens ord är sanna och då ska tydligen killarna från den svenska husmaffian komma hit. Bl a Sebastian Ingrosso och Steve Angello. Men intressantast och tyngsta namnet för de som lyssnar på annat än NRJ är att tydligen Eric Prydz! Ännu ett av världens största DJ-namn som dyker upp blir sannolikt Tiësto som tidigare gästat Push.

Förra året kasta Push in handduken då de blev helt överkörda av Port Du Soleil, så det är kul att de satsar stenhårt på denna sommaren. De har ju trots allt Stureplansgruppens finansiella muskler med sig.

Om vädret är fint så kommer Push nya fina uteservering med en stor O-formad bar bli ett mycket trevligt sommarnöje, eller för dig som vill sitta i en skön soffa utomhus och dra in ett par flaskor rosé.

Soleil vinner poäng på ett 10 gånger större dansgolv, Push vinner på snyggare servitriser och en stilig butler på herrtoaletten.

Varning dock för stans sämsta vakter. Se till att vara på gästlistan och hoppas att det räcker. En skam att de lyckats ha sämst vakter i Göteborg 3 år i rad. Nöjesredaktionen har stått på VIP-listan i 3 år och entrévärdarna frågar fortfarande om man står på listan. Vilket skämt!

Soleil hade också problem med entrén förra året men deras försvar var ju att det kom betydligt mycket mer folk än planerat samt att stället hade sin första säsong. Vi hoppas på skärpning på båda ställena detta året.

Vilket sommarställe som du kommer gilla bäst kommer helt bero på din personliga preferens, så testa båda dessa ställen. Det kommer bli massive!

Push.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s