Svenska DJ-skolan goes Mallorca

Som sanna musikälskare så har vi testat på Svenska DJ-skolan som är en skola startad  av några av Göteborgs mest namnkunniga discjockeys.

De har en seriös kursplan där du lär dig allt du behöver veta från att koppla in utrustning, till vad du ska tänka på inför spelningar, och självklart olika mixtekniker och stämningsuppbyggnad.

Det funkar som en vanlig skoldag. Första delen av dagen är det teori, därefter lunch och sedan praktisk del där olika DJ:s lär ut sina knep och mixtekniker.

Det är en tvåveckors kurs där man går måndag till fredag, och som avslutas med både teoriprov och en spelning för publik. Därefter ges kursdiplom ut för de som klarat proven. Många som gått ut kursen har även fått hjälp att få spelningar på klubbar genom det kontaktnät arrangörerna har i branschen.

Från att ha startad i Göteborg så finns nu även möjligheten att gå skolan i Smögen och på Mallorca!

Så vill du bli DJ eller bara tycker att det skulle vara kul att kunna att spela för vänner eller på släktkalas så ta en titt på www.svenskadjskolan.se.

Priset för kursen är 9990 kronor, vilket kan tycket är dyrt, men då ingår diplom vilket kan underlätta att få ett gig. Dessutom tjänar en vanlig dj mellan 1000 och 3000 kronor för en kväll så de pengarna kan snabbt tjänas tillbaka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s