Tamarind Spa

Efter denna slitsamt uthålliga vinter så känner vi ett behov av ljus, värme, och lyx! Då blir alternativet antingen en solsemester eller det snabbare alternativet som vi kom på, att gå på ett skönt avkopplande spa!

Vi valde att prova den lilla nykomlingen Tamarind Spa som ligger vid Masthuggstorget, ett stenkast från Järntorget. Det visade sig att Tamarind Spa hade en uppsjö olika behandlingar och alternativ. Aromabehandlingar, bubbelbad, solarium, ångbastu, ansiktsbehandlingar, vaxning, klippning, är bara ett fåtal av de tjänster som du kan hitta på Tamarind Spa och listan kan göras längre. Oavsett om ni är ett kärlekspar, ett gäng arbetskamrater, eller bara du och din vän så kan ni hitta en skräddarsydd lösning för er.

I loungen som man kan hyra finns bl a bastu, jacuzzi, och en chill out-hörna med projektor. Där kan man kolla på avslappnande naturfilm a la National Geographic eller så tar man med sig sin egna film.

De solarium som finns är utrustade med senaste teknik som air condition och vattendimma för att du inte ska bli varm, utan istället känna dig fräsch efteråt. Och i produktsortimentet ingår en hel del exklusiva märken för hår och skönhetsvård.

Öppettider är:
Måndag till lördag 10.00-21.00
Söndag 12.00-18.00

Har man speciella önskemål för att hyra loungen någon annan tid så går det vanligtvis att ordna. Vi ger tummen upp för Tamarind Spa och kör nog en kväll med vännerna här igen snart!

Telefon: 031-14 68 88
www.tamarindspa.se

Föreställ er två Hawaiian Tropic-modeller i bastun istället för de här två herrarna så blir det hela mycket mer inbjudande!

Annonser

2 responses to “Tamarind Spa

  1. hahaha, lite garv på sista bilden! :)

  2. spa är alltid härligt ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s