Dirty South på Park Lane ikväll!

Ikväll gästas nattklubben Park Lane av ingen mindre än Dirty South! Alla som kan lite om house vet vem denna dj-gigant är. Han har producerat några av de senaste årens största housemixar. Vet ni inte vem det är så är ni inte så intresserade av housemusik. Då är det lika bra att ni stannar hemma så det finns mer utrymme för oss andra på dansgolvet eller så går ni till rockbaren eller bakfickan på Park Lane och lyssnar på DJ Kartberg som kör musik som passar era enkla öron.

Att Dirty South är en fantastisk producent vet vi, men kan han leverera ett bra live-set återstår att se. Blir det i Guetta-stil där han bara kommer stå och mala på sina egna greatest hits så kan det kvitta. Då kunde vi lika gärna se DJ Random stå och köra sina NRJ-hits.

Det officiella förkröket finns på restaurang Modesty på Lorensbergsgatan.

Nedan följer några av Dirty Souths skönaste beats:

Annonser

2 responses to “Dirty South på Park Lane ikväll!

 1. Hej!
  Jag arbetar som chefredaktör på en nystartat sajt som heter Resa I Sverige (Premiär inom tre veckor).

  Detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att en stor del av sajter utgörs av bloggare. På detta sätt blir sidan ”levande” och du som besökare kan ha en ”relation” till det som skrivs genom att kommentera bloggar och sedan få offentliga svar.

  Jag hittade din blogg och undrar nu om du skulle vara intresserad av att bli en av våra bloggare? Allt som denna blogg innehåller känns väldigt relevant för turister i Sverige och främst Göteborg såklart!

  En stor del av vår verksamhet är att vi värnar om miljön och kommer att samarbeta med olika miljöorganisationer, vilka annonsintäkterna från din blogg kommer att gå till. Detta handlar alltså om välgörenhet för din del.

  Verkar detta intressant? Återkoppla till mig på nathalie@resaisverige.se för vidare information.
  MVH Nathalie

  • Avenyprofilen

   Hej! Tack för ert meddelande! Jag tror inte att mina satirironiska inlägg passar för ert ändamål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s