Peacock Hamngatan – Premiärfest

Förväntningarna var stora efter två succéartade säsonger på denna riviera-style outdoor nightclub (pardon my French). Källarklubben Peacock har ju haft sin sommarklubb på Norra Hamngatan på en stor utomhusgård med internationell partystämning två år i rad nu. Efterfrågan har varit så stor så de har bestämt sig för att ha öppet torsdag-lördag hela sommaren.

Premiärdagen hade otur med vädret och det regnade lite lätt titt som tätt (I’m MC Rhyme Master Flash). Men folk ville inte missa sommarens stora klubbinvigning eller om det möjligen var gratis mat och dryck som lockade, så det var fullt med folk från öppning till stängning kl 2.

I år kommer de servera libanesisk mat på Hamngatan, såsom baba ganoush, hommus, saffransmarinerad kyckling, grillad lammfärs med mera. Vi tycker det är underbart gott med mellanöstern kök!

Premiärbjudningen var generös, och det bjöds på mousserande vin, mousserande rosé (jag tror det var Budvar of Sweden), stor libanesisk grillbuffé och säkert några Carlsberg Lite. Detta mellan kl 20 fram till officiella öppningen kl 22. Saffranskycklingen var lite seg och det ena glaset Budvar var nästan ljummet. Förutom det var det en mycket trevlig och generös bjudning i hög klass! Frågan är varför man överhuvudtaget serverar kyckling på bufféer då de alltid är sega eller torra.

mat peacock hamngatan

Som stämningshöjare så trotsade några svenska flickor vädergudarna och bjöd på lite barfota magdans också. Oooh så trevligt som vi säger nere på rivieran!

Peacock Hamngatan Magdans

Kändisfaktorn var det lite si och så med. Världsartisten DJ Josh i rosa tröja var dock en fröjd för ögat. Och självklart multiartisten och levnadskonnässören Johan Lindén som tyvärr gjorde snabb sorti. Men tyvärr dök ingen Ulf Ekberg eller Martin Dahlin upp. Vi får hålla tummarna att de dyker upp på Push STCC-fest, idag lördag. Recension kommer även på denna fest.

Tack för visat intresse!

Apelgren och världsartisten DJ Josh

Världsartisten Reza Kazemi

Fler bilder finns på finest.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s