Tre Indier (lunch)

Då har turen kommit till ännu en turban-restaurang, nämligen den som kallar sig själv Tre Indier. Det är ett liten skapelse som befinner sig på Övre Husargatan mittemot Skanstorget. Vi går in för en tidig lunch och är tydligen dagens första gäster. På bordet står redan en kanna vatten och liten sallad framme som smakar riktigt gott! Men alldeles för liten portion.

Vi beställer dagens lammrätt (55 kronor) som tydligen ska vara kryddad med saffran, men det känner vi ingenting av. Men maten kommer snabbt på bordet tillsammans med ett varmt naan-bröd som vi beställt för fem enkronor. Vi tycker att naan-bröd ska vara penslat med smör, men icke så i detta fall. Varmrätten har en lagom hetta men vi upplever ingen smaksensation.

Indisk mat på restaurang Tre Indier

Vi hade uppskattat om vi fick lite örtröror eller liknande som vi kunde krydda maten eller brödet med och en servitör som kommer fram och frågar om allt är till belåtenhet eller om vi vill beställa nåt mer. Efter att vi slukat maten går vi självmant till baren för att betala och för först där frågan om det smakade bra.

Stället är okej för en snabb prisvärd lunch som så många andra indier. Om vi återkommer så beställer vi nog en extra sallad före maten för den var det bästa i måltiden.

Tack för visat intresse!

Smaklighet: ψ ψ ψ
Saknar lite tillbehöver och gärna lite mer krydda. Men helt okej.
Hälsosamhet: ♥ ♥ ♥
Fetsnål mat som vanligt hos indier, men man bör nog skippa det vita brödet.
Prisvärdhet: € € € €
60 kr för mat, bröd, och vattenråvaror är billigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s