Housetåget 2008

För alla house-lovers som inte åkte till Sensation White i Köpenhamn fick sätta på sig de snabba skorna och ta sig till Trädgårn igår. Där gick nämligen startskottet av för Housetåget. En välproducerad och påkostad tillställning av den större kalibern!

Första stationen på tågets resa var Göteborg, eller närmare bestämt Trådgårn. Nästa stopp blir Malmö och därefter Stockholm.

Fint folk kommer ju alltid sent sägs det, så när festkommitén anlände så hade vi missat en massa roligheter som saxofonist och en massa lättklädda tjejer som delar ut Burn.

Men vi kom i rättans tid för att se elgitarristen ackompanjera houselåtar framförda av DJ-klassikerna Agurré och Weermeth som stod sida vid sida. Det var självklart mer kommersiellt en mellandagsrean på Siba. Inte en låt som inte spelats minst 1 år på radio. Men självklart mycket trevligt med liveackompanjemang (testa att säga det snabbt fem gånger).

Sen gick sångaren Jenny Redenkvist upp på scen och framförde tillsammans med gitarristen Aleks Dimcic den gamla slagdängan Toca’s Miracle som kom vid milleniumskiftet! Det bästa bokstav jag hittar för att beskriva Jennys scenframförande är E som i Erektion!

Efter showen så började det gradvis bli mindre folk. Tynneredspacket skulle hinna med sista bussen hem och så.

På det hela taget en trevlig tillställning och vi hoppas på fler såna här udda event här i Göteborg. Se videon nedan.

Tack för visat intresse!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s