Har Push pumpat upp sig?

Misskötta nattklubben Push på avenyn i Göteborg jobbar hårt med att lyfta upp sig från den dynga den var nere och badade i under det gångna året.

Ny nattklubbsvärd är Alex Skärlén från Peacock. Nattklubbsvärdens roll är att bjuda in och försöka få rätt folk på gästlistan, och sen hoppas på att vakterna släpper in dem. Detta är något de inte lyckats med speciellt bra under det gångna året.

Den tidigare vaktstyrkan, som såg ut som ett gäng överviktiga krigsförbrytare, är också utbytt sedan ett tag tillbaka och nu står där ansikten som faktiskt jobbat i Göteborg förut. Push ägare kunde tydligen inte räkna ut det från början att det skulle vara nödvändigt. Dööh!

Kvar har vi självklart alla söta 18-åriga gymnasietjejer (och några gymnasiepojkar)! Det här kan nog mycket väl vara rätt ställe om du vill ”fråga chans på” nån. Så kanske kan Push trots allt bli en destination i höstmörkret framöver.  Time will tell!

Även om vi på Nöjesredaktion känner oss som Gossip Girl när vi bloggar, så vill vi påpeka att vi var ute på nätet före tv-serien.

Tack för visat intresse!

Update: Enligt de senaste kommentarerna här på bloggen så är vakterna fortfarande lika inkompetenta och otrevliga. Jag tror att ägarna har gått fel marknadsföringskurs och tror nu att nattklubben blir mer eftertraktad och mytomspunnen om folk blir dåligt behandlade. Tyvärr har den strategin bakslagit, och vi känner nu till väldigt många personer som helst inte går till Push längre.

RELATERADE LÄNKAR:
Push – Premiär
Uppdatering inför premiären
Recension av premiären
Push – Pushed it too far (update 25 jan)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s