Park Aveny Café (lunch)

Då var man åter på besök hos en av favoriterna! Viltfärsbullar med potatispuré (103 kr) var helt enkelt för svårt att motstå!

Vilt kött är inte bara gott, utan det är näringsmässigt överlägset det industriella och framavlade boskapskött som gemene man vanligtvis äter. Medan vi propar i våra kor sojaprotein, kadaver, och annat skräp så går de vilda djuren i skogen och betar klöver och örter, vilket ger både utsökt smak och höga värden av t ex omega-3, något som helt saknas i oxkött. Angus i all ära, men inget går upp emot älgkött och liknande!

Stora portioner beställs, och stora portioner fås! Vatten, vitkålssallad och det knapriga och samtidigt sega brödet serveras innan maten. Visserligen kanske de gör sallad efter säsong och att det är därför man får vitkålssallad, men vi hade föredragit en annan typ av godare sallad.

Brödet är återigen lite kallt och inte alls så gott som det kan vara. Vi ber om smör istället för de sedvanliga röror man får till brödet och in kommer ett tryffelsmör. Det känns som en trevlig variation från det vanliga smöret.

Vi vet inte om det beror på att våra smaklökar är lite bedövade idag, men tycker inte att köttet smakar så mycket som det kan göra ibland.

Smaklighet: ψ ψ ψ ½
Gott, men lever inte upp till förväntningarna
Hälsosamhet: ♥ ♥ ½
Sallad och viltfärs bra, vitt bröd och potatispuré dåligt
Prisvärdhet: € €
Plus för stora portioner, men priserna är höga

Viltfärsbullar med potatispuré på Park Aveny Café

Tidigare lunchrecension på Park Aveny Café finner ni genom att klicka här: https://nojesguiden.wordpress.com/2007/12/30/lunch-park-aveny-cafe/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s