Push – Premiär 10 januari

pushGöteborgs nya nattklubb Push kommer att ha premiär den 10 januari! Räkna med att testpatrullen befinner sig på plats och avgör nattklubbens framtid!

Klubben öppnar precis till vänster om avenyns, för närvarande, hetaste klubb Nivå. En fräck inredning och exklusivitet är vad klubben kommer att bjuda avenynprofilerna på.

Eventmakarn Roy Ghazizadeh kommer att bli nattklubbschef och han borde veta vad göteborgarna vill ha efter sina år som eventmakare och framgångsrik festmakare med bland annat torsdagsklubben Living på Lounge som framgångskoncept.

Får vi se Göteborgs bästa house DJ:s som Faik Shakarchi (Lounge) och Christoffer Falk (Locatelli) stå i DJ-båset så blir det nog både en del vevande i baren och shake på dansgolvet. Då kanske det blir värt de 30 miljoner kronor som bygget sägs ha kostat.

Namnkunniga bartenders som Nima Khoei (Hard Rock) och Marcus Pedersen (Farelli’s & Nivå) är några av de som är tänkta att stå i baren.

Med en line-up på tre iranier så får man nog blicka ända till Los Angeles för att hitta nåt liknande!

Nu hoppas vi bara att vaktstyrkan kommer att hålla hög klass, något som testpatrullen noga kommer att övervaka.

Blir det succé eller blir det en till BLVD?

Vi får en försmak den 10 januari!

RELATERADE LÄNKAR:
Uppdatering inför premiären
Recension av premiären
Push – Pushed it too far (update 25 jan)

Annonser

33 responses to “Push – Premiär 10 januari

 1. Ålder på stället?

 2. Har inte fått några uppgifter om detta.

  Jag ser det som osannlikt att de lägger åldersgränsen under 25 år. Däremot har det ryktats om att de kommer att köra stenhårt på VIP-kort. Har man ett Connoisseur-kort eller Platinum så kanske man klarar sig.

 3. 23 år är åldersgräns, läste det på stureplan.se

 4. Födelsedagsbarnet

  Har dom en hemsida?

  Jag fyller 40.. hemmm ”30” :look: på Lördag och jag hade tänkt mig ta mig dit med frugan….

  Hur kan man beställa bord eller Möeten?

 5. Tjenare! Kommer redcarpet att gälla?

 6. Kommande hemsida på http://www.push.se/

 7. ingen som vet om redcarpet funkar?

 8. ärligt göteborg är en arbetar stad o student stad inte fan kommer en arbetare betala för det första 150 kr för att komma in o sen betla en hundring för en drink för att se när tjejerna som är där för att snylta på killarna ser ner på dom från ”champange baren” Detta komemr bli BLVD NR 2
  häslningar från en sthlmare som har flyttat till gbg

 9. läste på stureplan.se att push ska dra folk från sthlm hit för att festa.
  alltså skämtar ni me er själva eller vad tror du att seriöst folk åker från sthlm till gbg för att festa på ett ställe som vill göra allt för att vara som ställern i new york?
  då måste dessa individer vara otroligt pantande rakt ut sagt för att åka till gbg för ingenting för vad är det med push som är så bra ?
  personalen kännee man till , tjejer som åmar sig framför cameran har man sett , groggluder finns det gott om , roy med sitt överlägsna sätt att vara och tro sig stå över alla andra har man träffat på många gånger och sett hur har huvet så djupt inkört i ”dom rikare” personer röv så man vet inte var roy börjar o vart den andra personen slutar, så va e det som skulle göra att sthlmare skulle från ena sidan av sverige till den andra för att festa just i gbg?
  är det att se roy eller groggluder eller kanske dom toaletterna som byter färg när man låser dom?
  Lägg av nu helt ärligt.
  jag ger stället max max 1år sen som sagt blir det som BLVD och LOUNGE o då kommer stureplansgruppen fatta att dom har gått i samma spår som jonas som äger lounge o blvd o kommer göra allt för att det ska gå runt men det kommer inte funka som det inte gjorde på aveny 1 o då sjönk stället som ett skett o åldern me för den delen .
  push´s tur nästa att ta in alla 16-17åringar med falsk legg .

 10. JOHAN, du säger att ”det har ryktats om att de kommer att köra stenhårt på VIP-kort. Har man ett Connoisseur-kort eller Platinum så kanske man klarar sig”.
  Jaha, ok. Hur skaffar man sig detta…?

 11. Vickan, testa o deklarera en förmögenhet på mille eller dra upp årslönen över miljonen så ska du se att du får ett litet Connoisseur och Platinum..:)

 12. Tycker att det skall bli kul med ett ställe som arbetar med en ”Pointer”.

  Dörrvakten.

 13. Arbetarstaden...

  Detta skulle kosta 35 miljoner…..??!! Var har dessa pengar stoppats, inte på interiören iaf……för den var inte mycket att hänga i granen…..Tolatterna var lite futuristiska och innovativa,i övrigt inget speciellt.
  Det positiva var Dj Dana som spelade mycket sköna vibes….(från stockholm så klart!!)
  Garderobspersonalen skulle behöva sig utbildnnig i service, retorik, logistik, effektivitet, personalen där var totalt inkompetenta!!!
  Och dessutom, hur fan kan man bygga en garderob med både in och utlämning i över samma disk….??!! Vill man skapa problem, köer, trängsel, irritation hos gästerna må tro??!! LOGISTIK, PLANERING!!!!!!
  Kommer aldrig besöka detta bonneställe igen…

 14. jag du har ju så rätt så det inte e sant ”Arbetarstaden” 30mill men jag undrar vart dom har stoppats in faktikst i rök tältet som man köper för 2000kr eller vad haha
  sex månader som sagt max max ett år säger dom flesta

 15. äntligen ett ställe som man kan hänga på i göteborg YIEPPIE

 16. Kul att de öppnar nåt nytt i gbg o va e de me er dryga, stela sthlmare som klankar ner på push?? Avundsjuka?? har varit på era ställen i sthlm o tycker verkligen ni inte har nått att erbjuda, folket i sthlm gör ute ställena tråkiga, slappna av o bjud på er själva o sluta hoppas på o bli kändisar så kanske ni får det roligare!

 17. men ärligt nu softa ner med att sthl hit o sthlm dit ,klagar inte på staden endast konceptet eftersom det är student stad samt arbetarstad .. detta kommer inte funka i gbg

 18. Alla dessa miljoner som lagts ner på stället har gått till att blåsa ut ett helt bankvalv, dra nya rör osv… = bygga upp ett ställe helt från grunden. Lägg ner hatet och njut av att det händer någonting i den här stan! :D

 19. en som vet kanske jobbar där men inga trettion milj har lagts på stället ..valvet till banken ligger på källarvåning sluta ljug nu ärligt inse att stället kommer gå åt helvete inom snar framtid o det kommer att arranderas till säkert efterfesten.com gbgvip.se eller piccaboo eller kanske plastic för att det ska fungera..

 20. ja det tog inte länge innan några 18åringar som har pappas kort kom in ikväll på push… tidigare än väntat faktiskt …
  otroligt dom höll ut en vecka att ine släppa in 18åringar haha..
  nu går det neråt

 21. Om det är så att ni måste räkna varje 100-lapp så är antagligen detta ställe inget för er. Alla har ju inte råd att bo i Vasastan eller vid Linnégatan heller men de som gör det känner ju skillnaden mellan folk och folk.

  Skönt med ett ställe där inte folk går som gnäller över inträde.

  sthlm – Fan vá bitter du verkar. Skönt att slippa dig på Push i varje fall.

 22. Jocke
  det inte nån fattar e att stället e bra men konceptet e för mycket för en arbetarstad samt studentstad.
  enligt dom själva skulle dom hålla hårt på åldern och senast förra veckan kom 18åringar in på stället bara för att dom är välbärgade.
  ska man gå ut me att man ska vara strikt på åldern ska man hålla det , istället kan man gå ut me att åldern inte gäller kapitalstarka personer och att om man är det så är man välkommen som 18åring

 23. Lustig liten länk om Stureplan, även om slutet är väl magstarkt tyvärr..

 24. Saken är så här. för det första spelar det ingen roll som helst omd et är en arbetar stad eller inte. för människan fäljer nyfikenhet, för det andra en vågad satsning med stureplansgruppen, ( med vimal i spetsen) han vet nog vad han gör, men för att vara ärligt så tycker jag att satsningen på aveny blev dyrare än väntat, och därför denna hype. det finns bara en krögare från göteborg med sån otrolig kreativitet som kommer vsa hur en nattklubb drivs. namnet på han är ……… mer kan jag inte säga.. tiden avslöjar :)

 25. Allså ge detta några månader så tar gangsterna över det!!!

 26. GÖTEBORG ÄR GANGSTERNAS STAD!!!

 27. Push kostade 30 miljoner att bygga och går otroligt bra så lägg ner med allt negativt snack och var inte bittra för att ni inte är en av dem som kan hänga på push. Och det är väll inte så jävla svårt att räkna ut varför man släpper in 18åringar med pengar….. Kostar det 30 miljoner måste man få in dem på annat håll…

 28. Med många års erfarenhet av det nattklubbsväsen som återfinnes i gbg med omnejd, så kan man bara hävda en enda sak, det är inget 90 tal längre, och folk har begränsat med cash, därför är kvaliten både på många NCs samt publik mkt låg.

  1. Vi har ingen klubbmentalitet i det här landet, punkt slut, finns inga andra platser i världen där gästerna går fram till dj’n och önskar låtar, patetiskt.

  2. Finns heller inget annat land som har så taskig musiksmak som vad vi svennar har, och skulle man komma på utomlands och blanda rnb med house, eller ännu värre Schlager, ja då skulle det sluta 2 m under jord.
  fast det räcker ju att titta på hur vi gör utomlands på alla svennehak, URK!

  3. Det är alldeles för många ställen på liten yta i gbg, och det funkar inte i längden, plus att myndigheter och regler systematiskt sätter käppar i hjulen för drivande och oliktänkande individer.I Sverige sänder man klara budskap, du får inte ha för roligt för då stänger vi skiten.

  4. Om man tar sig en titt utanför storstäderna och allt glam, så blir man förvånad över hur många ställen faktisk har såpass mkt bättre kvalitet både på personal och gäster.Man är framförallt mer trevlig i sin framtoning och mer öppensinnad mot nya influenser av musik, i gbg är det bara house och schlager, och det är den sämsta kombination man kan göra.

  5. Det är alldels för många som kallar sig dj’s utan att faktiskt kunna stödja det dem säger, jo nu har jag en dator med 5000 låtar, jag lirar lite för grannen så kan jag kalla mig för dj, alltså ingen respekt för dem som har hållit på ett tag whatsoever, och gagen skall vi bara inte diskutera för det går 13 dj’s på varje dussin och krögarna tar dem som är billigast.Alltså kvatitet före kvalitet.

  Precis som många andra säger så är gbg en ARBETARSTAD, så jag tycker stureplansgruppen bör hålla sig på stureplan helt enkelt, för ni är inte med i matchen här.

  30 mille?, det lär dem knappast få igen, dessutom med så många personer med invandrabakrund så vill det till att man INTE är diskriminerande det minsta, för pengar till att betala skadestånd lär ju finnas, ocjh detta kommer många att slå mynt av. Det är ju som bekant poppis att anmäla klubbar i gbg.

  Nej det behövs inte några fler klubbar, den saken är biff, utan fixa till det som redan finns och sätt rätt män / kvinnor på sin plats.

  Gbg och STHLM, kommer aldrig att gå hand i hand, så försök inte apa efter något stureplanshak för det slutar med ett magplask.

  /Grim

 29. Jag gillar det du skriver Grim.

  Mycket förnuft i det.

  Att ställa lågutbildade fula testesteronfyllda vakter utanför som skall peka på människor som skall få komma in är i sig väldigt diskriminerande. Det finns nämligen sätt att anmäla detta beteende. Det gäller att läsa mellan raderna i paragraferna bara.

  Just nu pågår ett arbete av en anonym grupp om just detta. Ingen risk att PUSH kommer att undgå denna anonyma undersökning såklart ;)

 30. von Borgstede

  Stureplan är inte roligt, så varför ska de flytta skiten till Göteborg för? Utelivet i Sverige är överhuvudtaget inte roligt och faktiskt väldigt kasst.
  Ska man gå ut med klass så borde man åka till London eller någon annan storstad som har ett uteliv.

  Låtsas brats är inte så intressant varken på Stureplan eller i Göteborg.

  Men hoppas Push lyckas, så kanske man kan fundera på att gå dit, men troligen kommer jag bara bli besviken, eftersom jag gillar lite högra standard och lite mer intressanta personer som faktiskt befinner sig på stället.

 31. Varför ska ni vara så tråkiga. Är väl skit kul med en så stor nysatsning som Push i Göteborg.
  Nu har det gått en lång tid och kklubben är mycket framgångsrik och toppen om du frågar mig. Har haft sjukt roligt på Pus.

  Ryck upp er.

 32. jag var på Pusch igår..

  vägrade stå i den löjliga kön för att bli utpekad, ifall man är tillräcklig snygg eller rik för att stiga in.. tycker synd om folk som verkligen står i den kön och förnedrar sig själva i hopp om att bli utvald.. :( men först¨r såklart att alla vill prova på något nytt.. men lite självrespekt hade inte skadat;)
  men dock kände jag en som redan var där inne som kom ut och hämtade mig och mitt sällskap
  vakterna var trevliga och det var rätt så okej där, men det är överspelat det där snacket om ”PUSCH PUSCH PUSCH”.. såååå himla speciell var inte pusch.. sorry , för jag hade väntat mig något ut över det ”vanliga” men ack så fel jag hade.. jag hade haft lika kul nån annanstans om inte kuligare:P PUSCH får varken ris eller ros.. jag är negress och vet dock inte hur det är annars om man har utlänsk ursprung.. men jag kom in, och jag såg en del ”arab” polak folk därinne, och vi hade VIP bordet så vi trivdes otroligt.. som sagt en trevlig kväll, förutom en brats som ville slänga ut min vännina ur sällskapet, då han försökte visa sin ”makt” och skröt om att hans chamgange kostade 39 tusen kr.. hahaha ORKA skryta!! men jag sa att jag kunde betala hans jävla champis, så slapp han grååta över d, dock skulle jag aldrig ha råd med det, och skulle jag haft råd skulle jag lägga dom pengarna på annat!! så pusch kommer jag ALDRIG gå till och stå u kön för att bli utpekad, då får det va,, men om jag står på Gästlistan eller kommer med ”rätt folk” då vi bara kan gå in så kommer jag absolut att besöka stället igen!! och till er gott folk som gäärna vill in på pusch men inte kommer in eller annat så säger jag detta nu: – ”push” är som vilket ställe som helst, med fräschare inred och dyrare drinkar, så lägg inte så mkt energi på stället, för det är då dom får sån luft och kan behandla er som ”skräp” ___ aa ni fattar!!! mitt är nu sagt.. ha det göttan:=))))

  • håller med dig, det är bra ställe om man inte måste stå i kön för att fjäska in sej, det är ju inte värt det::)
   annars helt okej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s