Lunch – Hedens Hörna

Hjortwallenbergare på Hedens HörnaHjortwallenbergare på Hedens HörnaHjortwallenbergare med vinbärsgelé lät för oemotståndligt för att missas, så lunchkollen gjorde ett fredagsbesök på restaurang Hedens Hörna som är beläget på Hotell Liseberg Heden.

Under åren så har kvaliteten på Hedens Hörna varit ojämn och varit allt från underkänt till väl godkänt. Detta både vad gäller lunch som a la carte.

Då testpatrullen som bestod av mig själv och ingen mer anlände i vanlig ordning sent. Då sällskapet gick in i den fräscha lokalen så upptäcktes snabbt att jag var ensam gäst.

Personalen var mycket trevlig och sa att det alltid är lite folk så här sent, men att de haft fullt upp tidigare.

I lunchen ingår en elegant salladsbuffé och dagens soppa (indisk kycklingsoppa denna dag), dryck, samt kaffe och kaka efter maten.

Lunchpatrullen bad, som så ofta förr, om en extra riklig portion (se bild) och fick detta av den uppmärksamma personalen.

Hjortwallenbergaren hade en mycket mild god smak av vilt, och den skrubbade potatisen var smakrik. Vinbärsgelén och gräddsåsen förhöjde smakupplevelsen och lyckan var total. Priset för en lunch ligger på 89 kronor och är trots alla tillbehöver rätt dyrt, men portionerna rikliga (iaf om man ber om extra).

Smaklighet: ψ ψ ψ ψ ψ 
Hälsosamhet: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Prisvärdhet: € €

Vi skulle även vilja utdela en guldstjärna till servicen. Det har ryktats om att testpatrullen blivit bjuden på lunchen för att få ett extra högt betyg, men vi kan varken bekräfta eller dementera uppgifterna.

Tack för visat intresse! 

 Hjortwallenbergare på Hedens Hörna


Hedens HörnaHedens Hörna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s