Julfest på Elite Park Hotel

champagne2.jpgJuldagen – en av årets största festdagar! En dag då festpatrullen testpatrullen självklart vill hitta på nåt extraordinärt. Därför var vi inte sena att tacka ja till inbjudan till Elite Park Hotels juldagsfest (500 kr). Festerna på Park Hotel har varit bra de gånger vi har varit här tidigare så med höga förväntningar tågade vi in. För de som ville vara med på mer än bara spritfest kunde först gå på en middag som skulle börja kl 19.30. Men det var inte förrän omkring 21.00 som middagen blev serverad. Dessförinnan bjöds det på mousserande vin och mingel. Vinet var till testpatrullens förtret redan slut när vi äntrade mingelrummet något sent.

Det var en härlig och namnkunnig publik som vanligt. Damerna snittade väl cirka 8 poäng på skalan mellan 1 och 10, vilket är jämförbart med den genomsnittliga fotomodellen. Jämförelsevis kan nämnas att andra ställen såsom nattklubben Park Lane och Locatelli snittar 6 respektive 7 poäng. Det var ungefär lika många damer som herrar på kvällens tillställning. Det var cirka 60 pers på middagen.

Middagen ägde rum i hotellets stora festsal och man satt i bord om tio pers. I vårt sällskap så hamnade jag bredvid en mycket angemäm bordsdam. Möjligen något för ung, men trots det med humor och glimten i ögot. Något vi i testpatrullen uppskattar.

Vi hade i förväg aviserat att vi inte tål fisk/skaldjur, samt majonnäs och senap, och det hade arrangören mycket riktigt förberett köket på, så till förrätt bjöds på en carpaccio och vitt vin. Till varmrätt så fick det övriga sällskapet sjötunga eller något liknande, medan testpatrullen fick in en oxfilé med någon slags potatismos och rödvinssås. Oxfilén var helt i sin ordning. Vad gäller övriga sällskapets fisk så löd delade uppfattningar om huruvida det var gott eller ej.

Till dessert bjöds på kaffe och chokladglass med en liten chokladfondant. Glassen kändes lite för söt eller om det var för att den smält ute lite för mycket. Chokladfondant är en liten chokladmuffins som ska vara lite krämig, men den här kändes lite väl ”well done”.

Testpatrullen tyckte att det var anmärkningsvärt att man varken fick en meny eller presentation av maten.

Alla middagsgäster fick även med sig ett beauty kit med sig hem. Mycket trevligt!

Mot slutet av middagen körde en DJ igång med lite blandad kompott. Lite ”Billy Jean”, ”Doctor Pressure” (ni vet den där ”doc doc doctor Beat”). Man kände redan nu att det var ordentligt med party i luften. Eller om det var mycket etanol i ådrorna.

Festen körde sedan igång kl 23 nere i Park Café och övriga gäster släpptes in. Det var riktigt hög stämning, roligt folk, och en massa kö runt entrén med pointer system.

En bonus som erbjöds var att man kunde boka rum för 750 kronor (ord. Pris 1800 kr) denna afton. Ett erbjudande vi självklart tog tillvara på. För säkerhetsskull så tog vi även en svit för att kunna jämföra standarden. Rummen är vanligtvis inte märkvärdiga på Elite, men vi hade turen att hamna på den sida av hotellet där rummen har balkong.

Det var bra drag genom hela kvällen och roligare än så här blir det inte öster om Miami.

Tack för visat intresse!

– Betyg –
Mat: ψ ψ ψ
Musik: M M M
Folk:
Lust att återkomma: ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Helhetsintryck:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s